02.04.2024 Türkçe Hazırlık Programı B1 Sınav Bilgileri

Sevgili Öğrencilerimiz,

Türkçe Hazırlık Programı B1 seviye sınavı 02.04.2024 Salı günü yapılacaktır. Sınıf bilgilerinizi ve sınav saatinizi öğrenmek için lütfen ekteki listeyi kontrol edin. Sınav dinleme, okuma ve yazma bölümlerinden oluşmaktadır. Konuşma sınavı olmayacaktır. Tüm öğrencilerimizin sınav saatinden yarım saat önce kalem, silgi ve öğrenci kartlarıyla birlikte sınıfta hazır olmaları gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Dear Students,

Turkish Preparatory Program B1 level exam will be held on 02.04.2024, Tuesday. Please check the attached list to find out the information about your exam time and room. The exam consists of listening, reading and writing sections. There will be no speaking exam. All our students must be ready in the classroom with their pencils, erasers and student cards half an hour before the exam time.

We wish all our students success in their exams.