11 Eylül ISTEP İsim Listeleri

Sevgili öğrencilerimiz,

Bu duyuru, 11 Eylül’de ISTEP sınavına girecek olan öğrencilerimiz içindir. 2020-2021 akademik yılında kayıt olan yeni öğrencilerimiz için değildir.

Listeleri kontrol edin ve adınızın listede olduğundan emin olun. Eğer isminiz yoksa 09 Eylül 2020 16:00’a kadar foreignlanguages@istinye.edu.tr adresine bunu bildiren bir e-mail gönderin.Sınav için sınıf listeleri ve Zoom bağlantı adresi, Yeterlilik testinden bir gün önce bir duyuru ile ilan edilecektir.

Kendiniz için evde bir sınav düzeni ayarlayamayacağınızı düşünüyorsanız, sınav gününde üniversitemize gelip ISTEP'e bilgisayar laboratuvarımızda girebilirsiniz. Sınava üniversitede girmeyi planlıyorsanız, 09 Eylül 2020 16:00’a kadar foreignlanguages@istinye.edu.tr adresine bir e-posta göndermelisiniz. Bu tarihten sonra gönderilen e-postalar dikkate alınmayacaktır.

Mailiniz aşağıdaki gibi olmalıdır:

Konu: 09 EYLÜL ISTEP– UNIVERSITE LABORATUVARI

Mail İçeriği:

Öğrenci numaram _____________________.

ISTEP’e üniversitede bilgisayar laboratuvarında girmek istiyorum.

(Buraya adınızı ve soyadınızı yazınız)