12.02.2024 Yeni Kayıtlı Uluslararası Öğrenciler için Türkçe Yeterlilik Sınavı Sonuçları

12.02.2024 tarihli Türkçe Yeterlilik Sınavı sonuçlarını ekte bulabilirsiniz. Durumu "Geçti" olan öğrenciler bölümlerine başlayabilirler. Durumu "Türkçe Hazırlık" olan öğrenciler gelecek hafta Türkçe Hazırlık Programı'na başlayacaklardır. Ders ve sınıf bilgileri birkaç gün içinde duyurulacaktır. Lütfen duyuruları takip ediniz.

Dear Students,

You can find the results of the Turkish Proficiency Exam held on 12.02.2024 attached. Students whose status is "Geçti" can start their departments. Students whose status is "Türkçe Hazırlık" will start the Turkish Preparatory Program next week. Course and class information will be announced within a few days. Please follow the announcements.