13 EKİM 2023 İSTEP SINIF LİSTESİ

13 Ekim Cuma günü yapılacak olan ISTEP sınavı, üniversitemizde
 yüz yüze gerçekleşecektir. Sınav oturumu saat 10:00’da başlayacaktır. Aşağıdaki sınıf listesinden öğrenci numaranızı aratarak sınav yerinizi ve saatinizi öğrenebilirsiniz. Lütfen belirtilen sınav saatinden 15 dk öncesinde size atanan sınav yerinde olunuz. Geç kalan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.

Sınavınız FLED Hall binasında yüz yüze yapılacaktır. Lütfen yanınızda kurşun kalem, silgi vb. gerekli malzemeleri getirmeyi unutmayınız. Sınav başlamadan önce bir kimlik belgesi (Öğrenci Kartı, Nüfus Cüzdanı, Pasaport, Ehliyet) ibraz etmeniz gerekmektedir. Lütfen bu belgelerden en az birini yanınızda bulundurmayı unutmayın.

Önemli not: ISTEP sınavının tekrarı yapılmamaktadır. Dolayısıyla sınav için herhangi bir mazeret kabul edilmemektedir.

Dinleme, Okuma ve Yazma bölümlerinden oluşan sınavın bir örneğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.