13 EYLÜL 2022 İNGİLİZCE DÜZEY BELİRLEME SINAVI DUYURUSU VE SINIF LİSTELERİ

İngilizce Hazırlık Programı Düzey Belirleme Sınavı 13 Eylül 2022 Salı günü saat 10:00-11:30 arası gerçekleşecektir. Sınavınız Topkapı Kampüsü’nde yüz yüze olarak uygulanacaktır.

Sınav için gerekli kurşun kalem, silgi vb. materyallerinizi getirmeyi unutmayınız!

Aşağıda, İngilizce Düzey Belirleme Sınavı Sınıf Listeleri başlıklı belgede, sınava girmeniz gereken sınıfların listelerini bulabilirsiniz. Sınav günü, en geç saat 09:45’te atanmış olduğunuz sınıfta bulunmanız gerekmektedir. 09:45’ten sonra sınıfa gelen öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir ve sınava atanmış olduğunuz salon haricinde başka bir yerde girmenize izin verilmeyecektir.

Öğrencilerin, sınav başlangıcında bir kimlik kartı (Öğrenci Kartı, Nüfus Cüzdanı, Pasaport, Ehliyet) ibraz etmesi zorunludur. Lütfen yanınızda bu belgelerden en az birini bulundurunuz. Kimlik belgesi bulunmayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.

Başarılar dileriz.