17 Ağustos 2020 İSTEP Sınav Sonuçları

• 17 Ağustos 2020 günü yapılan İngilizce Yeterlilik Sınavı (ISTEP) sonuçlarını ilan edilen listede bulabilirsiniz.

• Sadece F1 ile kalan öğrencilerimiz, sınav sonucuna itirazı, 3 Eylül 2020 saat 17.00’ye kadar foreignlanguages@istinye.edu.tr adresine mail atarak yapabilir.

• Teknik aksaklık sebebiyle sınava giremeyen ya da sınavını tamamlayamayan öğrencilerimiz için 4 Eylül 2020 saat 11.00’de çevrimiçi mazeret sınavı yapılacaktır.

• Mazeret sınavı listesinde ismini bulamayan öğrencilerimiz, yabancidiller@istinye.edu.tr adresine mail atarak isimlerini ekletebilir.

• Yine aynı adrese, sınava kampüste mi yoksa evde mi girileceğini bildirir mailin, 1 Eylül 2020 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.