2022 Kayıtlı İngilizce Hazırlık Programı Öğrencileri için Duyuru

İngilizce Düzey Belirleme Sınavı
Tarih: 13 Eylül 2022
Yer: Topkapı Kampüsü

Salon ve saat bilgisi 7 Eylül 2022’de yabancidiller.istinye.edu.tr adresinden duyurulacaktır.
NOT: Düzey Belirleme Sınavına girmeyen öğrencilerimizin seviyeleri en alt seviye (A1-Beginner) olarak kabul edilir ve hazırlık sınıfında buna göre eğitim alırlar. Bu yüzden sınava katılmak doğru seviyede eğitim olmak için büyük önem arz etmektedir.

İngilizce Yeterlilik Sınavı (ISTEP)
Tarih: 15 Eylül 2022
Yer: Topkapı Kampüsü
Salon ve saat bilgisi 14 Eylül 2022’de yabancidiller.istinye.edu.tr adresinden duyurulacaktır.
NOT: Düzey Belirleme Sınavından 70 puan ve üzeri alan öğrencilerimiz. ISTEP’e girmeye hak kazanır.

İngilizce Hazırlık Programı Oryantasyonu
Tarih: 26 Eylül 2022
Yer: Topkapı Kampüsü Kongre Merkezi
NOT: Oryantasyona katılım öğrencilerimizin hazırlık sınıfına adaptasyonu için önem arz etmektedir.

İngilizce Hazırlık Programı Ders Başlangıcı
Tarih: 27 Eylül 2022
Yer: FLED HALL (Yabancı Diller Binası) Vadi Kampüs
NOT: Sınıf listeleri ve ders saatleri 21 Eylül 2022 tarihinde yabancidiller.istinye.edu.tr adresinden duyurulacaktır.