2023-2024 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ UNIQUE SINIF LİSTELERİ

13 Ekim Cuma günü başlayacak olan Unique derslerinizin başlangıç saatlerini ve derslik bilgilerini aşağıdaki dökümanda bulabilirsiniz. V kodlu derslikler (V-317 ve V318) Vadi H Yerleşkesindedir (Starbucks yanı). Unique kitaplarınızı, gelecek hafta Çarşamba gününden itibaren Vadi kampüs’teki ISU Copy’ten Unique sınıfınızı söyleyerek satın alabilirsiniz.

NOT: Basic grubundaki öğrencilerimizin sınıf listeleri ya da dersliklerinde herhangi bir değişiklik yoktur. Daha önce ilan edilen programlarına devam edecekler. Eğer Basic grubunda öğrenciyseniz, lütfen bu duyuruyu göz ardı ediniz.

Dear Students,

On October 13th (Friday), your Unique courses will start. You can find your class hours and classrooms in the document below. Classrooms starting with V (V317 and V-318) are in the Vadi H Building (near Starbucks). You can get your Unique books from ISU Copy at Vadi Campus by saying your Unique class name from next Wednesday on.

NOTE: There is no change in Basic class lists and classrooms. Basic Level students will follow their regular schedule on Fridays. If you are a Basic Level student, please ignore this announcement.