2024-2025 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖNEMLİ TARİH VE YER BİLGİSİ

İngilizce Düzey Belirleme Sınavı
Tarih: 24 Eylül 2024
Yer: FLED HALL.
Salon ve saat bilgisi 23 Eylül 2024’de www.yabancidiller.istinye.edu.tr adresinden duyurulacaktır.
NOT: Düzey Belirleme Sınavına girmeyen öğrencilerimizin seviyeleri en alt seviye (A1-Beginner) olarak kabul edilir ve hazırlık sınıfında buna göre eğitim alırlar. Bu yüzden sınava katılmak doğru seviyede eğitim olmak için büyük önem arz etmektedir.

İngilizce Yeterlilik Sınavı (ISTEP)
Tarih: 26 Eylül 2024
Yer: FLED HALL
Salon ve saat bilgisi 25 Eylül 2024’de www.yabancidiller.istinye.edu.tr adresinden duyurulacaktır.
NOT: Düzey Belirleme Sınavından 70 puan ve üzeri alan öğrencilerimiz ISTEP’e girmeye hak kazanır.

İngilizce Hazırlık Programı Oryantasyonu
Tarih ve Saat: 30 Eylül 2024, 10.30
Yer: Topkapı Kampüsü Kongre Merkezi
NOT: Oryantasyona katılım öğrencilerimizin hazırlık sınıfına adaptasyonu için önem arz etmektedir.

İngilizce Hazırlık Programı Ders Başlangıcı
Tarih: 01 Ekim 2024
Yer: FLED HALL
NOT: Sınıf listeleri ve ders saatleri 30 Eylül 2024 tarihinde www.yabancidiller.istinye.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

İngilizce Hazırlık Programı Öğrenci Bilgilendirme Kitapçığı için linke tıklayın; https://yabancidiller.istinye.edu.tr/tr/ingilizce-hazirlik-programi-ogrenci-el-kitapcigi