22 Eylül İngilizce Düzey Belirleme Sınav Sonuçları, Mazeret Sınavına Girecekler Listesi ve 25 Eylül İngilizce Yeterlilik Sınavı Sınıf Listeleri

Değerli Öğrencilerimiz,

Aşağıdaki dosyalarda PLACEMENT TEST (22.09.2020) sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

ISTEP LIST: ISTEP sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler aşağıda ISTEP LIST’de açıklanmıştır. Bu öğrencilerimiz, sınıf listelerine ve ZOOM linklerine ISTEP LIST başlıklı dosyadan ulaşabilirler. ISTEP sınavı yarın (25.09.2020 Cuma) saat 10:00’da başlayacaktır.

MAKE-UP EXAM LIST: 22.09.2020 tarihinde yapılan PLACEMENT sınavına girmeyen, sınav sistemine ulaşmakta sorun yaşayan, ZOOM bağlantısına katılmayan, kimlik göstermeyen, ZOOM toplantısını sınavı gözetmen sınavı bitirmeden ya da gözetmenin onayı olmadan terk eden vb öğrencilerimiz 2 Ekim 2020 Salı tarihinde telafi sınavına gireceklerdir. Bu öğrencilerimiz aşağıda MAKE-UP EXAM LIST dosyasında bulunmaktadır. Telafi sınavı sınıf listeleri ve ZOOM linkleri 1 Ekim 2020 Pazartesi günü internet sitemizde açıklanacaktır.

LEVEL LIST: PLACEMENT sınavı sonucuna göre, ISTEP’e girmeye haz kazanamayan öğrencilerimiz Hazırlık Eğitimlerini aşağıda LEVEL LIST belgesinden açıklanan seviyelerde alacaklardır. Listede sınıflar alt seviyelerden üst seviyelere doğru L1 (LEVEL 1), L2 (LEVEL 2) ve L3 (LEVEL 3) olarak açıklanmıştır.