DGS Öğrencileri için Sınav Sonuçları ve ISTEP Bilgisi

Değerli öğrencilerimiz,

Ekteki dokümanda 14 Ekim 2024 tarihinde yapılan İngilizce Düzey Belirleme Sınavının (DGS) sonuçlarını görebilirsiniz.

"Seviye" sütunu altında basic-mid-high-prof yazan öğrenciler ISTEP sınavına girmeye hak kazanamamıştır. Öğrenciler 15 Ekim tarihinden itibaren adlarının yanında belirtilen seviyede eğitim görmeye başlayacaklardır.

"Durum" sütunu altında "girebilir" yazan öğrenciler ISTEP sınavına girmeye hak kazanmıştır. ISTEP sınavı 14 Ekim 2024 tarihinde saat 16:00'te FLED Hall binasında bulunan 01 numaralı derstlikte yapılacaktır. Yanınızda yoklama sırasında göstermek üzere öğrenci kartı/kimlik kartı/pasaport/ehliyet gibi resmi belgelerden en az bir tanesini bulundurmaya dikkat ediniz. Sınavda kullanmak üzere kurşun kalem ve silgi getirmeyi unutmayınız. Sınavın tekrarı olmayacaktır, mazeret kabul edilmeyecektir.