İngilizce Düzey Belirleme Sınavı ( DGS Öğrencileri için)

Değerli Öğrencilerimiz,

DGS ile okulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimiz için düzenlenen İngilizce Düzey Belirleme Sınavı 15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 15:30- 17:00 arasında Topkapı Kampüsü Kongre Merkezinde yüz yüze olarak uygulanacaktır.

Ayrıca 13 Eylül’de ÖSYM ile kayıt olan öğrencilerimize düzenlediğimiz İngilizce Düzey Belirleme Sınavına katılmayan/katılamayan öğrencilerimiz bu sınava katılabilir ve listede öğrenci numarasını bulabilir.

Sınav için gerekli kurşun kalem, silgi vb. materyallerinizi getirmeyi unutmayınız!

Sınav listesini ekteki dökümanda bulabilirsiniz. Sınav günü, en geç saat 15:15’te atanmış olduğunuz sınıfta bulunmanız gerekmektedir. 15:15’ten sonra gelen öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir ve sınava atanmış olduğunuz salon haricinde başka bir yerde girmenize izin verilmeyecektir.

Öğrencilerin, sınav başlangıcında bir kimlik kartı (Öğrenci Kartı, Nüfus Cüzdanı, Pasaport, Ehliyet) ibraz etmesi zorunludur. Lütfen yanınızda bu belgelerden en az birini bulundurunuz. Kimlik belgesi bulunmayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.

Başarılar dileriz.