İngilizce ve Türkçe Hazırlık Programı Bahar Dönemi Ders Başlangıcı Erteleme Duyurusu

Ülkemizin pek çok şehrini etkilemiş olan deprem felaketi nedeniyle, İngilizce ve Türkçe Hazırlık Programı Bahar dönemi başlangıcı 20 Şubat 2023 Pazartesi gününe ertelenmiştir.

Sınıf listeleri ve ders programı 17 Şubat 2023 Cuma günü websitemiz üzerinden paylaşılacaktır.

Bahar dönemi Akademik Takvim'indeki bu değişiklikle birlikte 13 Şubat Pazartesi günü için planlanmış olan LAT sınavı da 20 Şubat Pazartesi gününe ertelenmiştir. Sınav listeleri de 17 Şubat 2023 günü websitemizde yayınlanacaktır.

Güncellenmiş Bahar&Yaz Akademik Takvimini ekte bulabilirsiniz.

Dear Students,

Due to the recent earthquake that has affected many cities in Turkiye, the start of the English and Turkish Preparatory Program has been postponed to February 20th, 2023.

Class lists and schedules will be shared with you on February 17th, 2023 on our website.

With this change in the Spring Academic Calendar, the LAT exam that was originally planned on Monday, February 13th has also be postponed to February 20th, 2023. The exam class lists will also be announced on February 17th, 2023 on our website.

Please see the attached updated Spring&Summer Academic Calender.