ISTEP AĞUSTOS 2022 SINIF LİSTELERİ

Değerli Öğrenciler,

19 Ağustos 2022 Cuma günü yapılacak olan İSTEP Ağustos 2022, üniversitemizde yüz yüze gerçekleşecektir. Sınav saat 10:00'da başlayacaktır. Dinleme, Okuma ve Yazma bölümlerinden oluşan sınavın bir örneğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ISTEP sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin bilgilerini aşağıdaki ISTEP ELIGIBILTY LIST’te bulabilirsiniz. Bu öğrenciler aynı dosyadan derslik listelerine erişebilir.

Yatay Geçiş başvurusunda bulunan öğrenciler de, aynı şekilde, sınava girecekleri dersliklerin listesine "ISTEP Transfer Students Class Lists" başlıklı listeden ulaşabilirler.

Sınav başlama saatinden en geç 15 dakika önce sizlere atanan sınıfta olmanız gerekmektedir (09:45). Geç kalan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.

Sınavınız Topkapı Yerleşkesinde yüz yüze yapılacaktır. Lütfen yanınızda kurşun kalem, silgi vb. gerekli malzemeleri getirmeyi unutmayınız. Sınav başında bir kimlik belgesi (Öğrenci Kartı, Nüfus Cüzdanı, Pasaport, Ehliyet) ibraz etmeniz gerekmektedir. Lütfen bu belgelerden en az birini yanınızda getirin.

Önemli not: ISTEP'i yeniden almak için herhangi bir mazeret kabul edilmemektedir. Sınavın tekrarı yapılmamaktadır.