TÜRKÇE HAZIRLIK PROGRAMI B1 SEVİYESİ SINAV BİLGİLERİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

Türkçe Hazırlık Programı B1 seviye sınavı 23.11.2023 perşembe günü saat 09.30'da FLED HALL 22 numaralı sınıfta yapılacaktır. Sınıf bilgilerinizi öğrenmek için lütfen ekteki listeyi kontrol edin. Sınav dinleme, okuma ve yazma bölümlerinden oluşmaktadır. Konuşma sınavı olmayacaktır. Tüm öğrencilerimizin sınav saatinden yarım saat önce kalem, silgi ve öğrenci kartlarıyla birlikte sınıfta hazır olmaları gerekmektedir.

20-24 Kasım arasında ders yapılmayacaktır. B2 seviyesi 27 Kasım Pazartesi günü başlayacaktır.
Sorularınız için tugce.yildirim@istinye.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Dear Students,

Turkish Preparatory Program B1 level exam will be held on Thursday, 23.11.2023 at 09.30 in FLED HALL, classroom 22. Please check the attached list to find out your class information. The exam consists of listening, reading and writing sections. There will be no speaking exam. All our students must be ready in the classroom with their pencils, erasers and student cards half an hour before the exam time.

There will be no classes between 20-24 November. B2 level will start on Monday, November 27th.
For your questions, you can send an e-mail to tugce.yildirim@istinye.edu.tr

We wish all our students success in their exams.