Türkçe Hazırlık Programı Hakkında Bilgilendirme

Türkçe Hazırlık Programı 10 Ekim Salı günü başlayacak ve 9 Ekim Pazartesi günü ders yapılmayacaktır.

Türkçe Hazırlık Programı oryantasyonu 10 Ekim Salı günü FLED HALL'de yapılacaktır.

Oryantasyon saatinizi aşağıdaki listeye bakarak öğrenebilirsiniz.

2 Ekim 2023 tarihinde yapılan Türkçe Yeterlilik Sınavı'na girmeyen yeni kayıtlı öğrenciler 10 Ekim Salı günü saat 11:00'de FLED Hall'de 1 numaralı sınıftaki oryantasyona katılabilirler.

Dear Students,

Turkish Preparatory Program will start on Tuesday, October 10, and there will be no classes on Monday, October 9.

Turkish Preparatory Program orientation will be held on Tuesday, October 10, at FLED HALL.

You can find out your orientation time by looking at the list below.

Newly registered students who did not take the Turkish Proficiency Exam held on October 2, 2023 can attend the orientation in classroom 1 at FLED Hall on Tuesday, October 10, at 11:00.

Oryantasyon Öğrenci Listesi