Yabancı Diller Bölümü

1700 Kilometrelik Dilek Ağacı

İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü, yeni yıla yeni dilekleri gerçekleştirerek giriyor. Yapacakları yeni yıl projesini ihtiyacı olan insanların mutluluk kaynağı haline getirebilmeyi amaçlayan Yabancı Diller Bölümü öğretim üyelerimiz ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerimiz, Van’ın Çaldıran ilçesine bağlı Yukarı Dikme Ortaokulu öğrencilerinin hediye dileklerini gerçekleştirmeye karar verdi.

Okulun öğretmenleriyle kurulan temas sonrasında imkansızlıklar içinde okumaya çalışan çocukların dileklerini yazdıkları mektuplar üniversitemize ulaştı. Gönderilen tüm mektupların çıktısı alındı ve ‘’Archigang’’ ekibi tarafından gece gündüz çalışılarak, kullanılmış kağıt bardaklardan oluşturulan dilek ağacına yerleştirildi. İstinye Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 9 öğrencinin kurduğu ‘’Archigang’’ ekibinin tasarladığı, eşine az rastlanır dilek ağacının üzerindeki bu hayaller İstinye Üniversitesi öğrencileri ve çalışanları sayesinde gerçeğe dönüşecek.

Dallarında toplam 700 tane hayal barındıran dilek ağacı, 27 Aralık Çarşamba gününe kadar üniversitemizin girişinde bulunan lobide yer alacak. Çektiğiniz dilek kartında yazan hediyeyi alıp, paket yaptırdıktan sonra üzerine kendi bilgilerinizi yazıp, çektiğiniz dilek kağıdını da pakete yapıştırıp ağacın yanına bırakabilirsiniz.